Video Marketing Benchmarks voor 2021 [Infographic]

Image of Hanno Driesser
Hanno Driesser

- Leestijd 3 minuten -

Deze infographic over video marketing belicht essentiële gegevenspunten uit het 2021 Video In Business Benchmark Report. Bekijk alle beste statistieken op een rijtje in deze handige downloadbare grafiek.

Video is een aantrekkelijk medium in alle sectoren en bedrijfsgroottes, en de waarde ervan voor bedrijven neemt alleen maar toe. 94% van de marketeers is van mening dat het evenveel of beter converteert dan andere soorten content.

Dus, als u relevant wilt blijven en wilt uitblinken met videomarketing, is het essentieel om te weten wat uw tijdgenoten (en uw concurrenten) doen. Daarom hebt u benchmarks nodig als leidraad voor best practices, om u te helpen kansen te identificeren en uw succes te evalueren.

Gelukkig voor u heeft Vidyard het zware werk gedaan en alles op een rijtje gezet in het 2021 Video in Business Benchmark Report, waarin wordt geanalyseerd hoe bedrijven video creëren en gebruiken ter ondersteuning van hun marketing-, sales- en communicatie-inspanningen. Nog niet klaar om in het volledige rapport te duiken? Deze infographic met videomarketingbenchmarks bevat een aantal snelle punten voor u.

2021-Video-Marketing-Benchmarks-Vidyard-Infographic-scaled

Download de 2021 Video Marketing Benchmarks Infographic

Top drie videomarketing 'takeaways' uit het rapport

 
Meer mensen worden videomakers

Als we bedenken dat de totale videocreatie in 2020 met 135% is toegenomen, is het duidelijk dat veel organisaties investeren in video. Maar aangezien de meeste video's vorig jaar door gebruikers zijn gemaakt (vooral in kleine en middelgrote bedrijven), is het duidelijk dat meer mensen zelf content gaan maken. En bedrijven blijven interne middelen (naast traditionele videomakers) inzetten voor videoproductie. De opkomst van video om te communiceren en kopers te onderwijzen zal blijven groeien, en meer individuen zullen degenen zijn die de opnames maken.

Educatieve video-content wint

In 2020 waren de populairste soorten video's die door marketeers werden geproduceerd productdemo's, how-to's, uitleg-video's en webinars. Het educatieve karakter van deze videotypes ondersteunt verschuivingen in koopervaringen op afstand. Hoe meer toegang u kunt bieden tot informatie over uw product, hoe u een doel kunt bereiken, een probleem kunt oplossen of een veelgestelde vraag kunt beantwoorden, des te beter zullen uw kopers voorbereid en geïnformeerd zijn wanneer ze eindelijk klaar zijn om met sales te praten.

Video Analytics staat gelijk aan videotevredenheid

Om te begrijpen of en hoe uw video heeft gewerkt, wie hem bekijkt en hoe lang ze hem bekijken, hebt u video-analyse nodig. In het jaarlijkse Vidyard rapport noemen marketeers videoanalyse steevast als de belangrijkste functie van een online videoplatform. De marketingwereld is dit aan het ontdekken en omarmen, aangezien de meeste bedrijven melden dat ze in 2021 een of andere vorm van videoanalyse zullen gebruiken. De bedrijven die dit doen, zijn blij met het rendement dat ze halen uit hun video-investeringen. We verwachten dat dit alleen maar zal doorzetten naarmate meer marketeers investeren in online videoplatforms om hun videocontent te creëren, te beheren en te hosten.

Download benchmarkrapport 2021 Vidyard

(origineel blog via Vidyard)

Blog berichten

Gerelateerde artikelen.

Image of Hanno Driesser
Hanno Driesser

De ultieme gids voor video marketing

Ontdek alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met videomarketing, van het ontwikkelen van...

Read more
Image of Hanno Driesser
Hanno Driesser

Hoe videogebruik veranderd ook in 2024 [Onderzoek 2023]

Video is nu belangrijker voor consumenten dan ooit tevoren. De jaarlijkse State of Video...

Read more
Image of Hanno Driesser
Hanno Driesser

Video gebruiken voor prospecteren: 5 tips

Als salesprofessional zijn de uitdagingen van prospecteren voor jou niet onbekend. Koud bellen,...

Read more