Efficiënte project- en urenregistratie: Bespaar tijd en geld met gebruiksvriendelijke software

Image of Hanno Driesser
Hanno Driesser
- Leestijd 3 minuten -

Optimaliseer de project- en urenregistratie van jouw bedrijf met gebruiksvriendelijke software. Bespaar tijd, bespaar geld en breng je organisatie naar het volgende niveau!

Waarom project- en urenregistratie belangrijk is voor organisaties

Project- en urenregistratie is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering voor B2B bedrijven. Het stelt organisaties in staat om de tijd en middelen die aan projecten worden besteed nauwkeurig bij te houden en te beheren. Door een gedetailleerde registratie van uren kunnen bedrijven inzicht krijgen in de productiviteit van hun werknemers, de kosten van projecten controleren en de winstgevendheid van hun activiteiten analyseren.

Daarnaast is urenregistratie belangrijk voor het facturatieproces. Het stelt bedrijven in staat om nauwkeurige facturen op te stellen op basis van de gewerkte uren, wat zorgt voor een correcte en tijdige betaling door klanten. Dit draagt bij aan een gezonde cashflow en financiële stabiliteit voor de organisatie.

De uitdagingen van traditionele project- en urenregistratie

Veel B2B bedrijven hebben moeite met project- en urenregistratie vanwege de beperkingen van traditionele methoden. Het bijhouden van uren op papier of in spreadsheets kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. Het is vaak lastig om een overzicht te krijgen van de gewerkte uren per project en per werknemer, en om dit te koppelen aan de bijbehorende kosten en facturatie. Bovendien kan het handmatig invoeren van gegevens leiden tot menselijke fouten, zoals het vergeten van bepaalde uren of het verkeerd berekenen van kosten.

Een ander probleem is de gebrekkige integratie met andere systemen, zoals CRM en boekhoudsoftware. Dit kan leiden tot dubbele registratie van gegevens en inefficiëntie in het proces. Bovendien kan het moeilijk zijn om realtime inzicht te krijgen in projectvoortgang, budgetten en resourceplanning, wat het nemen van beslissingen bemoeilijkt.

De voordelen van gebruiksvriendelijke software voor project- en urenregistratie

Gelukkig is er een oplossing voor deze uitdagingen: gebruiksvriendelijke software voor project- en urenregistratie, zoals PSOhub. Deze software integreert verschillende functies, waaronder projectbeheer, contractmanagement, tijd- en onkostenregistratie, facturering en resource management. Het biedt een intuïtieve en gestroomlijnde gebruikersinterface, waardoor het gemakkelijk is om uren bij te houden en projecten te beheren.

Met gebruiksvriendelijke software kunnen B2B bedrijven profiteren van automatisering en realtime inzicht in projectvoortgang, budgetten en resourceplanning. Dit helpt bij het nemen van datagedreven beslissingen en het optimaliseren van de inzet van middelen. Bovendien zorgt het gebruik van software voor een nauwkeurige registratie van uren en kosten, waardoor facturatieprocessen efficiënter verlopen en de cashflow van het bedrijf verbetert.

Een ander voordeel van gebruiksvriendelijke software is de naadloze integratie met populaire CRM- en boekhoudoplossingen. Dit voorkomt dubbele registratie van gegevens en zorgt voor een geïntegreerd en geautomatiseerd proces. Het bespaart tijd en vermindert de kans op menselijke fouten.

Hoe PSOhub kan helpen bij efficiënte project- en urenregistratie

PSOhub is een krachtige projectmanagementsoftware die speciaal is ontworpen voor B2B bedrijven. Het biedt uitgebreide functionaliteiten voor project- en urenregistratie, waaronder ondersteuning voor meerdere valuta's en bedrijven, financieel beheer, projectbudgettering, tijd- en onkostenregistratie en resource management.

Met PSOhub kunnen bedrijven gemakkelijk projecten beheren, uren registreren en facturen opstellen. Het biedt een intuïtief klantenportaal waar klanten projectvoortgang kunnen volgen en facturen kunnen bekijken en betalen. Bovendien integreert PSOhub met populaire CRM- en boekhoudoplossingen zoals HubSpot CRM, Salesforce en Microsoft Dynamics, waardoor gegevens naadloos worden gesynchroniseerd en dubbele registratie wordt voorkomen.

Dankzij PSOhub kunnen organisaties hun projectmanagement efficiënter en nauwkeuriger beheren. Ze kunnen realtime inzicht krijgen in projectvoortgang, budgetten en resourceplanning, wat helpt bij het nemen van datagedreven beslissingen. Bovendien zorgt de geïntegreerde facturatiemogelijkheid voor een vereenvoudigd en foutloos facturatieproces.

Kortom, PSOhub is een waardevolle tool voor "professional services" bedrijven die moeite hebben met projectmanagement beheer. Het optimaliseert het gebruik van middelen, verbetert de financiële prestaties en zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

Integratiemogelijkheden en andere functies van PSOhub

Naast project- en urenregistratie biedt PSOhub ook andere handige functies. Het integreert naadloos met populaire CRM- en boekhoudoplossingen, zoals HubSpot CRM, Salesforce en Microsoft Dynamics. Dit zorgt voor een geautomatiseerd en geïntegreerd proces, waarbij gegevens worden gesynchroniseerd en dubbele registratie wordt voorkomen.

PSOhub ondersteunt ook meerdere valuta's en bedrijven, waardoor het geschikt is voor bedrijven die wereldwijd opereren of meerdere entiteiten hebben. Het biedt financieel beheer en projectbudgettering, waardoor bedrijven grip krijgen op hun financiën en kosten. Daarnaast biedt PSOhub een klantenportaal, waar klanten projectvoortgang kunnen volgen en facturen kunnen bekijken en betalen.

Kortom, PSOhub is een veelzijdige software die B2B bedrijven helpt bij efficiënte project- en urenregistratie. Het biedt integratiemogelijkheden, ondersteuning voor meerdere valuta's en bedrijven, financieel beheer, projectbudgettering en een klantenportaal. Met PSOhub kunnen bedrijven hun projecten beter beheren, de productiviteit verbeteren en de winstgevendheid vergroten.

De alles-in-een oplossing voor projectmanagement

Stop met het gebruiken van losse software pakketten. Start met PSOhub, integreer het met je CRM (of gebruik het stand-alone) en gebruik één tool voor projectmanagement, tijd en kostenregistratie en facturatie.

Alle functionaliteiten die je nodig hebt:

 • Projectmanagement
 • Taakmanagement
 • Contractmanagement
 • Offertes
 • Resourcemanagement
 • Urenregistratie
 • Facturatie

Breng al je software samen

PSOhub-Integrations-1

PSOhub fungeert als brug tussen de CRM-, boekhoud- en projectmanagementtools die professionele dienstverleners gebruiken.

Integraties met: 

 • HubSpot
 • Salesforce
 • Microsoft Dynamics 465
 • Exact Online
 • Twinfield
 • Moneybird
 • Quickbooks
 • Outlook
 • Google Suite
 • Zapier
 • Microsoft Teams
 • Slack

 

Blog berichten

Gerelateerde artikelen.

Image of Hanno Driesser
Hanno Driesser

De belangrijkste juridische marketingtrends om in de gaten te houden in 2021

Haal diep adem, allemaal. Ondanks de uitbraak van COVID-19 en de wijdverbreide economische...

Read more
Image of Hanno Driesser
Hanno Driesser

Video gebruiken voor prospecteren: 5 tips

Als salesprofessional zijn de uitdagingen van prospecteren voor jou niet onbekend. Koud bellen,...

Read more
Image of Hanno Driesser
Hanno Driesser

10 Lead generatie Tips voor advocaten

- Leestijd 3 minuten -

Of je nu een advocaat bent met je eigen onafhankelijke praktijk of deel...

Read more